Türkiye’nin dijital oyun sektöründeki başarıların artması ve gençlere bu alanda istihdam fırsatı oluşturmak amacıyla birçok yazılım programı geliştirildi. Üniversitemiz öğrencileri ile yazılımın mimarisi adına seminer gerçekleştirildi ve Profesyonel ve eğitimsel amaçlı, çeşitli teknik spesifikasyonlarda 4 adet oyun motorundan oluşan bir ürün Oyun motorları C++ ve Java dillerinde teknik bilgiler sunuldu.

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla Kariyer Merkezimiz tarafından organize edilen seminerimizde;  oyun yazılım konusunda GAMELAB firma kurucusu Sayın Noyan CULUM ve Sayın Gonca GENÇ’ i misafir ederek “Dijital Oyun Geliştirme ve Yazılımın Mimarisi” adlı etkinliği gerçekleştirdik.