İş hayatını öğrenciyken deneyimleme ve fırsat eşitliği sunan “Ulusal Staj Pogramı” 2022 başvuruları başladı!

Başvuru değerlendirmeleriniz, anlık sınavlar yerine yaşam boyu sergilediğiniz performans , yeteneklerinizin ve becerilerinizi arttırmaya yönelik gerçekleştirdiğiniz çalışmalar göz önünde bulundurularak yapılıyor ve “stajyer havuzu”na aktarılıyor. Eğitim gördüğünüz üniversite, kimlik, iletişim bilgileriniz, ad soyad ve cinsiyet bilgileriniz gizli tutulduğu için işverenler kişisel bilgilerinizi görmeden sizlere staj teklifi sunuyor ve  böylece gençlerimiz, kendilerine gelen teklifler arasından istediklerini kabul ederek “seçilmeyi bekleyen” değil “staj yapacağı kurumu seçen” yetenekler haline geliyor.

Ulusal Staj Program’ına başvurular, e-Devlet entegrasyonu ile çalışan milli dijital platform “Kariyer Kapısı” üzerinden gerçekleştiriliyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için: kariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Son başvuru tarihi: 31 Mart 2022