İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde eğitimini başarıyla tamamlayıp mezun olan öğrencilerimiz ile Rumeli Üniversitesine mensup kişiler arasındaki dayanışmayı sağlamak ve artırmak, iş hayatında mezunların kendi aralarındaki ilişkilerinin geliştirilmesinde aracı olarak, işbirliğini en üst düzeyde geliştirmek ve kuvvetlendirmek için kurulan “İRÜMED (İstanbul Rumeli Üniversitesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği)” kuruldu.

Rumeli Üniversitesi’nin mezunları ile beraber daha güçlü olacağına ve hep beraber daha kalıcı işlere imza atılacağına inanmaktayız. Bu inançla, Üniversitemiz, mezunları  ve mensupları ile beraber yola devam etmek amacıyla 13 Ocak 2020 Pazartesi günü İstanbul Rumeli Üniversitesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği’nin ilk toplantısı gerçekleştirilmiştir.

İRÜMED olarak amacımız; mezuniyet sonrası öğrencilerimizin eğitim aldıkları bölümlerle alakalı sektörlerde yer edinebilmeleri, kendilerinden sonra gelen mezunlarımız için mentorluk edebilmeleri ve sektörel ilişkilerini güçlendirmek için kendilerine yardımcı olmak ve Üniversite ile bağlarını koparmadan aidiyet duygusunu pekiştirici çalışmalar yapmaktır.